Artiesten 2017

Ieder jaar gaan we op zoek naar bekende artiesten die passen bij Prijssel. Eerder traden bijvoorbeeld Elise Mannah, Rene & Elisa Krijgsman, Marcel & Lydia Zimmer en de band Trinity op. 

Dit jaar melden we met plezier dat we weer drie mooie artiesten hebben geboekt: LEV, Matthijn Buwalda en Simon en zo!

Simon en zo

Leuk, interactief en theater met een boodschap: dat is Simon en Zo.

 

Kindertheater Simon en Zo worden gespeeld door Harrie Nijhof en Fredie Nijhof-Agteres. Ze geven samen al jaren voorstellingen in binnen en buitenland. Ze werkten mee aan diverse TV programma’s en daarnaast is Harrie als dramadocent verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede. Daar geeft hij als dramadocent training in verbale en non-verbale communicatie.

LEV

LEV is - onder andere door optredens op bijvoorbeeld Opwekking - sinds een tijdje een bekende naam in Nederland. De band wil Nederlandse kerken dienen in het samen zingen. Dit doet de band door het schrijven van nieuwe liederen, het geven van concerten en door het leiden van samenzang tijdens een dienst, conferentie of evenement. LEV is hierbij actief binnen verschillende kerkelijke stromingen. De band probeert altijd aan te sluiten bij de identiteit van de gemeente/ plek waar zij speelt.

Matthijn Buwalda

Matthijn Buwalda (1983) is een Nederlandse zanger en liedschrijver. Sinds 2006 heeft hij verschillende cd’s uitgebracht en door heel Nederland concerten gegeven. Zijn eerste albums staan vol met zelfgeschreven liederen die ontstaan zijn vanuit zijn eigen kerkelijke achtergrond. Veel van deze nummers worden nog regelmatig gezongen in verschillende kerken.