Artiesten 2019

Ieder jaar gaan we op zoek naar bekende artiesten die passen bij Prijssel. Eerder traden bijvoorbeeld Elise Mannah, Reni & Elisa Krijgsman, Marcel & Lydia Zimmer, Insalvation, Matthijn Buwalda en Trinity op. 

Dit jaar melden we met plezier dat we weer drie mooie artiesten hebben: Theater de Regenboog, Be United en Christiaan Verwoerd met Band!

De Regenboog

 

Christelijk kindertheater de Regenboog is ontstaan vanuit het verlangen om de liefde die God voor ons heeft te verkondigen. Jezus is gekomen om de relatie met God de Vader te herstellen en zolang we op aarde zijn worden we geholpen door de Heilige Geest.

 

Wat heerlijk vind ik het om kinderen en volwassenen, door middel van een christelijke voorstelling, te bemoedigen met deze boodschap! Mijn ervaring in het kinder- en tienerwerk maar ook met het spreken voor volwassenen in combinatie met een heel pakket aan visuele dingen maakt het zo leuk om de voorstellingen te geven. Om door middel van thema’s antwoorden te geven op vragen die iedereen wel heeft, om te bemoedigen en op te bouwen zodat levens kunnen worden veranderd of sleur kan worden doorbroken.

Be United

Het voorprogramma wordt verzorgd door Cristian van den Herik op Piano en Gitaar, Julia Oosterom en Debora Stam voor de vocalen.

Christiaan Verwoerd & Band

Ik ben geboren op 27 juli 1989 in Nieuw-Lekkerland. Ik ben sinds juni 2013 getrouwd met Liza. Al vroeg kwam ik in aanraking met muziek. Ik wilde heel graag viool leren spelen en zodoende kwam ik op de muziekschool terecht voor vioolles. Ook besteedde ik steeds meer tijd achter de piano. In mijn tienertijd kwam ik erachter hoe leuk het is om muziek te componeren met programma's op de computer en dat je ook gewoon veel jezelf aan kunt leren. Daarom begon ik covers op te nemen van nummers van allerlei gospelartiesten. In 2006 heb ik samen met vrienden de praiseband Ahava opgericht die vandaag de dag nog steeds vol passie actief is! In die tijd heb ik wel gemerkt hoe makkelijk het is om in een 'christelijk wereldje' met allerlei activiteiten terecht te komen zonder dat de inhoud van dat alles wat met je doet. Ik kwam er steeds meer achter dat ik God diende en de mammon, zoals de Bijbel dat noemt. Een dubbel leven, waarbij alles ten diepste nog om mijzelf draaide. Ik zocht mijn geluk eigenlijk in de wereld buiten God...

 

... Mijn verlangen is dat mijn muziek mensen dichter bij God brengt. (bron Website Christiaan Verwoerd), lees vooral verder