Artiesten 2020

Ieder jaar gaan we op zoek naar bekende artiesten die passen bij Prijssel. Eerder traden bijvoorbeeld Elise Mannah, Reni & Elisa Krijgsman, Marcel & Lydia Zimmer, Insalvation, Matthijn Buwalda en Trinity op. 

Dit jaar melden we met dankbaarheid dat we weer oude bekenden en nieuwe artiesten bereid hebben gevonden om Prijssel te staan: Vrolijk Theater van Jan-Marcel , Reni en Elisa met Band welke we al eerder op Prijssel mochten ontmoeten!

Vrolijk Theater

 

De optredens van Vrolijk Theater zijn in eerste instantie bedoeld om de kinderen een goede tijd te geven. Veel kinderen leven in een tijd waarin ouders lang niet altijd meer samen zijn, waarin verwaarlozing een grote rol speelt en waarin normen en waarden vaak weinig meer te zien zijn. Een beetje ontspanning kan geen kwaad! Daarom gebruikt Vrolijk Theater poppen, goocheltrucs en humor om voor even wat ontspanning te brengen. Tegelijk is er ook een goede inhoud. Onze voorkeur gaat uit naar het vertellen van een verhaal uit de Bijbel en van daar uit een les trekken naar het leven van nu. Vaak wordt tijdens een optreden een Bijbeltekst aangeleerd en/of wordt er met de kinderen gebeden. Wel allemaal op een zogenaamde ‘laagdrempelige’ manier, zodat kinderen die niets met geloof te maken hebben, zich gewoon op hun gemak kunnen voelen. Mocht u liever een ander inhoudelijk thema hebben, dan kunnen we dat in overleg doen.

 

Reni & Elisa met band

De Passie van Reni en Elisa: Mensen bemoedigen door (h)erkenning te geven aan allerlei facetten in de relatie met God en waaruit Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens blijkt. Reni en Elisa brengen wederom op Prijssel dit tot uitdrukking met hun musicale talenten. 

Als Prijssel team zijn we erg dankbaar dat we ze weer mogen begroeten op het Prijssel festival en zien uit naar vrijdag 11 september.