Artiesten 2018

Ieder jaar gaan we op zoek naar bekende artiesten die passen bij Prijssel. Eerder traden bijvoorbeeld Elise Mannah, Reni & Elisa Krijgsman, Marcel & Lydia Zimmer en de band Trinity op. 

In 2018 hadden we weer drie mooie artiesten: Insalvation, Carla Vis en Anne & Cris!

Carla Vis

Even voorstellen... mijn naam is Carla Vis. Ik ben getrouwd met Eric en we hebben twee zoons. Na een carrière in het onderwijs richt ik me nu helemaal op alles wat Poppenenmeer biedt. In mijn 20-jarige loopbaan als leerkracht heb ik poppen gebruikt bij het geven van bepaalde lessen, zowel in de onder- als bovenbouw. Vogelpop Driekus is al 26 jaar mijn maatje. Ik heb 10 jaar lang in de speelgroep Aardewerk gespeeld. De toneelervaring die ik hier heb opgedaan kan ik prima gebruiken in mijn voorstellingen. Verder houd ik ook erg van tekenen en andere creatieve uitingen. 

Insalvation

InSalvation is een band met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld weer in te gaan. De band is opgericht in 2006 vanuit een groep jonge muzikanten met een hart voor Jezus en voor muziek. De band heeft in de jaren die volgde op veel kenmerkende plekken zoals Opwekking, het Xnoizz Flevo Festival en de wervelweekenden van de EO gespeeld. Daarnaast is InSalvation internationaal georiënteerd en heeft de band gespeeld in Nederland, Hongarije, Roemenië, Servië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Brazilië, Duitsland, Tsjechië en Italië. Het maakt niet uit welke cultuur iemand komt, de band gelooft dat er een wereldwijde passie ontstaat waarin we met elkaar de vrijheid in Jezus ervaren.