Prijssel 2022 - Foto verslag

9 September 2022, de dag begon wat grauw en de buienradar werd nauwlettend in de gaten gehouden. Er werd veel regen verwacht en daarom besloot de organisatie een extra grote tent op het plein erbij te bouwen om niemand in de regen te laten staan. En wat heerlijk om op een mooie avond terug te hoeven kijken waar we de zorgen om het weer uit onze handen konden geven, want het bleef de hele avond droog! Met de patat nog in de hand kwamen de in kinderen op de banken zitten om met gefronste wenkbrauwen te luisteren naar Juffrouw Snapniks . De aandacht van de kinderen was snel gevangen en liet niet meer los. Zij wisten het wel aan Juffrouw Snapniks te vertellen hoe dingen in elkaar steken. En aan het eind van de voorstelling werden er nog wat liedjes met elkaar gezongen. 

 

Op de tweede helft van de avond was het de beurt aan de Marieke Sleurink en haar band om de 9de editie van Prijssel af te sluiten. Er kwam een mix voorbij van een aantal bekende christelijke liederen die volop met iedereen meegezongen werd en een deel van haar eigen repertoire. Doorleefde muziek, herkenbare teksten die ons weerspiegelen in het dagelijks leven en hoe we toch altijd weer bij God uitkomen.

 

Op deze pagina een foto verslag van Prijssel. Als team hebben we genoten, wij hopen u ook. Laat het ons weten op onze facebook pagina. Alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers hartelijk dank! Op naar volgende jaar, onze 10de! editie.