Prijssel 2021 - Foto verslag

17 September 2021, een prachtig zonnige dag straalde ons tegemoet en creëerde het perfecte klimaat voor een mooie zomeravondfestival. En genoten hebben we! Met de patat nog in de hand kwamen de in kinderen op de banken zitten om te kijken naar Kindertheater Vrolijk. Kindertheater Vrolijk was na het succes van vorig jaar nogmaals gevraagd een voorstelling te doen. Het blijft een prachtig gezicht om al de kinderen te zien schaterlachen om de malle grappen die de buikspreekpoppen zo mooi weten te brengen. Ook de ouders werden niet ontzien in al het plezier.

 

Op de tweede helft van de avond was het de beurt aan de band Lev om de 8ste editie van Prijssel af te sluiten. En niet alleen de inwoners van Ouderkerk hebben daarop gewacht, want we hebben ook veel gasten van buiten ons mooie dorp mogen ontvangen. Band Lev prijsden onze grote God met oude en nieuwe liederen waarbij volop meegezongen werd.

En toen de laatste noten weg zongen in het donker namen  we in ons hart wat licht mee naar huis.

Op deze pagina een foto verslag van Prijssel. Als team hebben we genoten, wij hopen u ook. Laat het ons weten op onze facebook pagina. Alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers hartelijk dank!